Bemutatkozás

Üdvözöljük weboldalunkon!

NeTcar – az autósiskola! Nálunk a tradíció, érted a minőség, velünk a jövő!

 

Nagy örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk legújabb weboldalunkat! Autósiskolán nem csak a megszokott módon segíti hozzá tanulóit a jogsi megszerzéséhez. 2014-et írunk, a modern kor vívmányai már évek óta elértek a legtöbb emberhez, a mostani fiatalokhoz pedig kiváltképp. Autósiskolán az modern kor szellemének megfelelve, egyedi oktatási módszert vezetett be Magyarországon.

Az e-learning típusú képzések nem hasonlíthatók a normál tanfolyamokhoz. Tudjuk, hogy szinte minden fiatal rohanó életmódot él, ebből következik, hogy nincs mindig elegendő ideje a fontos dolgokra. A jogosítvány megszerzése pedig egy fontos mérföldkőnek számít az ember életében. Mit szólnál ahhoz, ha te alakíthatnád a tanfolyamra fordított idődet? Az interneten keresztül jutsz hozzá az oktatói anyagokhoz, tapasztalt kollégáink pedig rugalmasan segítenek a felkészülésben. A KRESZ vizsga megszerzése után több 10 éves tapasztalattal rendelkező oktatóinktól sajátíthatod a vezetés fortélyait. A jogosítvány egy életre szól, autósiskolánk pedig mindent megtesz annak érdekében, hogy mielőbb, és ami a legfontosabb: a számodra legegyszerűbb módon juthass hozzá!

Autósiskolánkat számos dunántúli nagyvárosban megtalálod. Legyen a lakhelyed akár Szombathely, Győr, Körmend, Mosonmagyaróvár vagy Veszprém: A NeTcar autósiskolára számíthatsz!

A legfontosabb dolog számunkra tanulóink maximális kiszolgálása. Ezt jól felszerelt oktatótermekkel, tapasztalt oktatókkal és segítőkész kollégáinkkal tudjuk biztosítani.

A jogosítvány megszerzése könnyebb, mint azt gondolod!

Nyiss felénk bizalommal és az eredményekért mi kezeskedünk!

NeTcar – az autósiskola!

Nálunk a tradíció, érted a minőség, velünk a jövő!

 

Kálmán Ágnes vagyok, 1963-ban születtem Zalaegerszegen. 27. éve tanítok gépjárművezetést..  Dolgoztam Nagykanizsán, Keszthelyen, Zalaegerszegen.  Oktattam motorosokat, személy és tehergépkocsi vezetőket, valamint nehéz pótkocsi vezetőket. Jelenleg Náraiban élek. Szombathelyen dolgoztam andragógusként.  A Netcar autósiskolában főállásban oktatok.  Próbálok mindenkinek az igényéhez alkalmazkodni, hiszen a sikeres munka érdekében fontos a jó kapcsolat. Általában reggel 8 órától, és igény szerint szombaton is dolgozom.  Jelenleg egy Suzuki Swift GL 1.0 benzines gépkocsim van. Célom az oktatással, hogy a járművezető jelölteket megtanítsam az önálló és biztonságos közlekedésre.
Kálmán Ágnes
Gépjárművezető szakoktató
> Kálmán Ágnes - Magyar